LOOKS

Keep it simple

AninesWorldAninesWorld

||T shirt, jeans and boots ANINE BING||

When I wake up in the morning and only have 1 minute to get dressed I choose a safe card. My favorite jeans, a white tee and some comfy boots. Perfect outfit for a day running around after your kids or just a day at work..

Photo: Emilio Sanchez

Comments (0)

Tänk att det enkla kan vara så himla snyggt! Hoppas du kan svara på en fråga angående dessa jeans med dragkedja. Om jag bara är 1,60, finns det risk att de blir för långa? Det funkar ju inte riktigt att lägga upp i så fall. Tycker annars att de är fantastiskt snygga, som allt annat 🙂

Jag svarar mig själv, för jag fick veta att innerbensmåttet på en stl 26 är 82, vilket är 8 cm mer än vad jag har. Så jag får hoppas att det kommer fler cropped jeans i ditt sortiment, det är vad jag kan satsa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

by Geometricbox